Jídelníček

Jídelníček 3. 4. – 6. 4. 2023

Jídelníček 27. 3. – 31. 3. 2023

Jídelníček 20. 3. – 24. 3. 2023

Jídelníček 13. 3. – 17. 3. 2023

Jídelníček 6. 3. – 10. 3. 2023

Jídelníček 27. 2. – 3. 3. 2023

Jídelníček 20. 2. – 24. 2. 2023

Jídelníček 13. 2. – 17. 2. 2023

Jídelníček 6. 2. – 10. 2. 2023

Jídelníček 30. 1. – 3. 2. 2023

Jídelníček 23. 1. – 27. 1. 2023

Jídelníček 16. 1. – 20. 1. 2023

Jídelníček 9. 1. – 13. 1. 2023

Jídelníček 2. 1. – 6. 1. 2023

Jídelníček 19. 12. – 23. 12. 2022

Jídelníček 12. 12. – 16. 12. 2022

Jídelníček 5. 12. – 9. 12. 2022

Jídelníček 28. 11. – 2. 12. 2022

Jídelníček 21. 11. – 25. 11. 2022

Jídelníček 14. 11. – 18. 11. 2022

Jídelníček 7. 11. – 11. 11. 2022

Jídelníček 31. 10. – 4. 11. 2022

Jídelníček 24. 10. – 27. 10. 2022

Jídelníček 17. 10. – 21. 10. 2022

Jídelníček 10. 10. – 14. 10. 2022

Jídelníček 3. 10. – 7. 10. 2022

Jídelníček 26. 9. – 30. 9. 2022

Jídelníček 19. 9. – 23. 9. 2022

Jídelníček 12. 9. – 16. 9. 2022

Jídelníček 5. 9. – 9. 9. 2022

Jídelníček 1. 9. – 2. 9. 2022

Celodenní pitný režim:
různé ovocné čaje, černý čaj, ovocné sirupy, mléko

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU

  1. Obiloviny obsahující lepek – nejedná se o celiakii, výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
  3. Vejce a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejnatá (arašídy ) a výrobky z nich – patří mezi potraviny ohrožující život
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj – patří mezi potraviny ohrožující život
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Ovoce dle nabídky

Změna jídelního lístku vyhrazena dle dodávek surovin
Vypracovaly: Michaela Vejlupková, ved. ŠJ a Iva Kalčíková, hlavní kuchařka